B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Hoe verschillende soorten leder en de kwaliteit ervan te identificeren

Tijd vrijgeven: 2020-08-16 09:40:16    Hits: 69  

Het kopen van een item van echt leer vereist een zorgvuldige overweging en een scherp oog om de kwaliteit van leer te herkennen. Voor de meeste gemiddelde klanten is leer gewoon leer. Maar velen van jullie weten dat dit niet waar is, toch? Fabrikanten gebruiken vaak verschillende soorten leer, afhankelijk van het eindproduct.

Aangezien u aanzienlijke bedragen gaat investeren om uw favoriete lederen producten te kopen, moet u twee dingen weten:

"Wat is de beste plaats om leer te kopen?

"Hoe koop je het beste leer?

Hoewel het aan jou is om een ​​definitieve beslissing te nemen, bevatten de details in deze leergids alles wat je kennis zeker zal verbeteren om de uiteindelijke beslissing te nemen.

Maar voordat we dieper ingaan op verschillende soorten, kwaliteiten en kenmerken van leer, laten we eerst een glimp opvangen van de geschiedenis van de leerindustrie en hoe deze zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld.

Leerindustrie
Het looien van leer bestaat al eeuwen. Het is een van de oudste industrieën in de menselijke beschaving. Indianen, Egyptenaren, Grieken, Chinezen en Mesopotamiërs hadden eeuwen vóór de industrialisatie verschillende bruiningsprocessen ontwikkeld. Van leer werden ingewikkelde kledingartikelen gemaakt, zoals schoenen, handschoenen en harnassen. Er werden ook emmers, flessen en zelfs wapens van gemaakt. De industriële revolutie bracht allerlei nieuwe technologische ontwikkelingen met zich mee die het leerproces zeer efficiënt, milieuvriendelijk en hygiënisch maakten.

In 2016 exporteerde de huiden-, huid- en leerindustrie voor meer dan $ 2 miljard aan runderhuiden, varkenshuiden en halfbewerkte leerproducten.

Wereldwijde lederen goederenmarkt

Volgens het Global Leather Goods Market 2017-2021 Report, uitgevoerd door Technavio-analisten, wordt verwacht dat de wereldwijde leermarkt zal groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van bijna 5% tussen 2017-2021.
In 2017 bedroeg de totale marktwaarde $ 217,49 miljard. Verwacht wordt dat het tegen 2021 $ 271,21 miljard zal bedragen.
Dit segment zal naar verwachting een incrementele groei van meer dan $ 53,72 miljard vertegenwoordigen tijdens de prognoseperiode.
Het subsegment van de wereldwijde schoenenmarkt was in 2016 $ 126,99 miljard waard.
In 2016 registreerde Amerika de hoogste leeromzet van $ 83,67 miljoen.
De wereldwijde omvang van de lederwarenmarkt bedroeg $ 95,4 miljard in 2018. Verwacht wordt dat deze in 2022 $ 128,61 miljard zal bedragen tegen een CAGR van 4,36% tijdens de voorspelde periode.
Aan de andere kant beweert een recent marktrapport van Technavio dat de wereldwijde leermarkt tegen 2022 een omzet van bijna $ 289 miljard zal registreren.

B & G FASHIONS INTERNATIONAL CO; LTD

B&G Link.png www.bng-intl.com

voorgaand: No
volgende: Hoe een kwaliteitsportemonnee te ...

gerelateerde producten

Avondtasje-007
Avondtasje-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
[\"Lederen handtas-005\"]
[\"Lederen handtas-005\"]... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTD Kantoor: ...
Strandtas-031
Strandtas-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
Schoudertas-18013
Schoudertas-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...