B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Hoe een kwaliteitsportemonnee te kopen

Tijd vrijgeven: 2020-04-27 20:40:42    Hits: 70  

We houden ons geld, het feit dat de meeste mannen zo gemakkelijk en zo toevallig een leren portefeuille kiezen, blijft een klassiek mysterie.

Een paar doordachte zielen kunnen nadenken over de kleur van het leer, of het aantal beschikbare zakken, maar we vaak voorbij het feit dat een portemonnee is een bepalende accessoire op zich, met zijn eigen kenmerkende look, gevoel en leerachtige geur.

Volg deze gids, en je zult nooit meer in hetzelfde licht naar portefeuilles kijken.

De stijl  

Hoewel alle portefeuilles hebben hetzelfde basisdoel, zijn er een verscheidenheid van portefeuillestijlen om uit te kiezen, en het nut en de voordelen van elke stijl moet zorgvuldig worden onderzocht:

De Billboek

De klassieke portemonnee, ook wel de bifold genoemd, die vouwt in de helft met kaartcompartimenten aan beide kanten.Je ontvouwde rekeningen gaan in de achterzak.De beste billfolds zijn strak en eenvoudig, en passen in uw broek zak zonder het creëren van een bobbel.


De Zip-rond

Een beetje onorthodox, maar het maakt een statement.Een zip-rond portemonnee brengt extra beveiliging en meestal bevat multifunctionele compartimenten voor losse munten.Wees extra voorzichtig bij het kiezen van de grootte van deze portefeuille; de rits gaat helemaal rond de rand van de portefeuille en kan soms ook de omvang toevoegen.


Het Borst

De slanke borstportefeuille is ontworpen om bankbiljetten vast te houden zonder te vouwen of te vouwen, en heeft een frisse uitstraling (Cary Grant zwoer door hen).Met ruimte alleen voor de belangrijkste zaken, moeten ze worden gedragen in uw borstzak en, nogmaals, hoe dunner de portemonnee, hoe minder het zal binnendringen op uw pak, 35;39;s silhouette.


De kaarthouder

De portefeuille 8217; s minimalistische neef, dit is een   elegant   alternatief voor onze steeds geldloze samenleving wanneer alleen credit cards nodig zijn.In het algemeen zijn kaarthouders ontworpen voor het dragen van kaarten, maar niet voor bankbiljetten of munten.


De materialen

Zodra u 8217; ve gekozen een stijl die past bij uw behoeften, de volgende overweging is de portefeuille bank8217s materialen.Het komt allemaal neer op het leer en de bouw.

Ten eerste, wees voorzichtig met goedkope imitaties.Laag kwaliteit materiaal zoals gecorrigeerde graanleer wordt geschuurd om onvolkomenheden te verwijderen en vervolgens bedekt met een vernis, waardoor het plastic-y aan de aanraking.Deze portefeuilles moeten vermeden worden.

In plaats daarvan, zoek naar portefeuilles die zijn gemaakt met   gelooide kalfleder   of leer met volle korrel.Deze komen van een betere huid, en er is geen schutting gebeurd.In de loop der tijd ontwikkelen ze ook een patina, met een rijke, gracieuze kleur.

voor hoogwaardige lederen goederen, bent u op zoek naar huiden en huiden die perfect en zonder gebreken en onvolkomenheden moeten zijn, zegt Mark Lightfoot, oprichter van   Cavesson 8217; s. »Eix8220; U betaalt meer voor deze leergraad, maar het is het waard.(8221;

Wat de bouw betreft, zijn er twee hoofdtypes voor portefeuilles 8212;   draai of cut edge.   Met een snijrand zal het leer worden gesneden en gehecht aan elkaar, waardoor de ruwe rand wordt blootgesteld, die vaak wordt bedekt met hars.

Afgedraaide randportefeuilles zullen dunnere randen hebben, die zijn omgedraaid voordat ze worden gehecht in plaats.Dit is een duurder proces, maar het resultaat is een robuustere rand die langer zal duren.Het zijn de kleine dingen die er toe doen.

De inhoud  

Portefeuilles hebben de gewoonte om zwarte gaten te worden, overal in te zuigen, dus het is belangrijk om te overwegen wat je er eigenlijk in moet stoppen.U hebt uiteraard uw ID, contant geld en bankkaarten nodig.Maar wat nog meer?Als vuistregel, als u het gebruik van 8217t elke dag gebruiken dan maakt het leven gemakkelijker door het niet in uw portemonnee.Rijbewijs?Ja, natuurlijk.Barbershopkorting kaart?Nauwelijks.

Het doel is om uw portemonnee moeiteloos functioneel te houden.Alles van papier   punt 8212;   goedkoop   visitekaartjes, bonnetjes, coupons   punt 8212;   zal snel degraderen en   veroorzaken buitensporige bulk.Evenzo zijn wachtwoordspiekbladen, blanco cheques en (zoniet de gedachte) een reserveset sleutels zeer gevoelige items die ergens anders thuishoren)?101.

Wat te vermijden   PU leder

Polyurethaan is het meest gebruikte materiaal in namaak lederen portemonnees.Hoewel vermeld staat als "(1)1;PU-lederen"(T)1;, polyurethaan bevat helemaal geen dierenhuid.Portefeuilles lijken een kunstmatige glans te hebben.Ze worden snel oud en zijn zeer gevoelig voor slijtage.

Octrooileer

Octrooilederen portemonnees bestaan uit dun leder dat is bedekt met een glanzende lak-achtige afwerking, waarbij ze van elk karakter wordt ontdaan.Zulke portemonnees vallen makkelijk aan scheuren en splitsen.

Huid- en onderhuidaandoeningen

Een populaire high street uitdrukking die klinkt als een garantie van kwaliteit, maar is bijna zinloos.„35;39;Genuine=35;39; leder kan verwijzen naar elk aantal ongewenste materialen zoals gebonden leder (resten van samengelijmd huid) of lakleder.Een ‘echte''';39; lederen portemonnee ontwikkelt nooit een patina.


B & G FASHIENS INTERNATIONALE CO;LTD

B&G Link.png www.bng-intl.com

voorgaand: Hoe verschillende soorten leder e...
volgende: Opmerkingen meer dan een maand ge...

gerelateerde producten

Avondtasje-007
Avondtasje-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
[\"Lederen handtas-005\"]
[\"Lederen handtas-005\"]... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTD Kantoor: ...
Strandtas-031
Strandtas-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
Schoudertas-18013
Schoudertas-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...