B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Het Dragon Boat Festival

Tijd vrijgeven: 2020-08-16 09:40:33    Hits: 3  

intro.jpg


Het Dragon Boat Festival, ook wel het Duanwu Festival genoemd, wordt volgens de Chinese kalender gevierd op de vijfde dag van de vijfde maand.Dit festival is om de dood van QU Yuan te herdenken. , Een eerlijke en oprechte dichter en staatsman die zelfmoord heeft gepleegd door zichzelf te verdrinken in een rivier.

De belangrijkste activiteit van dit festival zijn de Dragon Boat races.Het symboliseert pogingen van mensen om Qu Yuan te redden.In de lopende periode , Deze rassen tonen ook de deugden van samenwerking en teamwork aan.
Bovendien is het festival ook gemarkeerd door het eten van zong zi (glutinous rijst), Zong zi is gemaakt van glutinous rijst gevuld met verschillende vullingen en verpakt in bamboe of rietbladeren.Mensen die rouwden om de dood van Qu gooiden Zong zi in de rivier om zijn geest elk jaar te voeden.
Met de veranderingen van de tijd , De herdenking wordt een tijd voor bescherming tegen kwaad en ziekte voor de rest van het jaar.Mensen hangen gezonde kruiden aan de voordeur om het ongeluk van het huis weg te krijgen.Hoewel de betekenis van het festival anders kan zijn dan het verleden.

www.bng-intl.com

voorgaand: Vecht tegen de Novel Coronavirus ...
volgende: No

gerelateerde producten

Avondtasje-007
Avondtasje-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
[\"Lederen handtas-005\"]
[\"Lederen handtas-005\"]... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTD Kantoor: ...
Strandtas-031
Strandtas-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
Schoudertas-18013
Schoudertas-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...