B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Hoe leren tassen te beschermen

Tijd vrijgeven: 2020-08-16 09:40:00    Hits: 54  

bags.jpg

Leren tassen zijn luxe artikelen die duur kunnen zijn, vooral als ze van een merk zijn. Leren tassen kunnen beschadigd raken door vocht, water, dagelijks gebruik of schimmel. Door het leer soepel en sterk te houden, gaat de tas langer mee en blijft hij esthetisch aantrekkelijk voor langere tijd. Het beschermen van de tas kan enige preventieve actie vergen, maar het leer gaat langer mee en zal er met de juiste zorg jarenlang mooi uit blijven zien.

Dingen die u nodig heeft

l               Lederen conditioner

l               Zadelzeep

l               Zachte doek

l               Water

Instructie

Veeg al het stof en vuil van de leren tas vaak met een zachte doek. Stof moet dagelijks of om de dag worden verwijderd.

Bevochtig de zachte doek en breng vervolgens zadelzeep aan, terwijl u deze met zachte, cirkelvormige bewegingen in de zak wrijft. Breng een scheutje zadelzeep aan op het washandje. Als u zeep gebruikt die niet in een fles zit, gebruik dan ongeveer een hoeveelheid zeep ter grootte van een knoop voor de zak. Zadelzeep is een milde zeep die geschikt is voor de meeste leersoorten. Test op verkleuringproblemen op een onmerkbaar gebied, zoals de onderkant van de zak, om er zeker van te zijn dat de zeep de kleurstof niet bederft. Meestal is zadelzeep niet problematisch voor de meeste leren tassen. Veeg de overtollige zeep weg met een schone, vochtige doek.

Droog het leer volledig na het afnemen. Dit voorkomt schimmel- en meeldauwgroei op de leren tas. Houd de tas altijd zo droog mogelijk of droog hem direct nadat hij nat is geworden.

Breng leerconditioner aan wanneer het leer hard of stijf begint aan te voelen of gaat barsten. Leerconditioners zijn speciaal gemaakt om de flexibiliteit van het leer te verbeteren.

Bewaar de leren tas in een vochtvrije ruimte. Water en warmte zijn slecht voor leer.

Tips & Waarschuwingen

Als de schimmel of meeldauwgroei op het leer begint, maak de leren tas dan schoon met een mengsel van half ontsmettingsalcohol en half water. Bevochtig een doek in het mengsel en veeg de schimmel of schimmel vrij. Behandel het leer met conditioner nadat de schimmel of meeldauw is verwijderd en het leer is opgedroogd.

B&G Link.png www.bng-intl.com

voorgaand: Wat is Nappa Leather?
volgende: Gelukkig kerstfeest en gelukkig n...

gerelateerde producten

Avondtasje-007
Avondtasje-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
[\"Lederen handtas-005\"]
[\"Lederen handtas-005\"]... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTD Kantoor: ...
Strandtas-031
Strandtas-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...
Schoudertas-18013
Schoudertas-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Ka...